Direct contact? 020 - 223 55 61
Menu

Veel gestelde vragen

Hier ziet u onze veel gestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met ons en wij komen zo spoedig mogelijk met een antwoord.

Werking algemeen
Werking technisch
Abonnement
  • Wij zullen u ruim van te voren informeren wanneer het maximaal aantal projecten bereikt lijkt te worden. Wij zullen u dan een voorstel doen voor een nieuw abonnement of een aanvulling. Het aanmaken van nieuwe projecten zal, bij het bereiken van het maximaal aantal, niet meteen stop gezet worden.

  • Een abonnement heeft een looptijd van een jaar en wordt na één jaar automatisch verlengt met een jaar tenzij minimaal één maand van te voren een opzegging is ontvangen. Als u binnen dertig dagen na aanvang van het abonnement aangeeft geen verder gebruik te willen maken, krijgt u uw geld terug.

  • Na het inloggen kunt u bij mijn gegevens kiezen voor de optie abonnement beeindigen. Het abonnement wordt beeindigd maar u kunt tot het einde van de looptijd gebruik blijven maken van het systeem. Hierna zijn de gegevens niet langer toegankelijk.

  • Als u inlogt en in het menu klikt op mijn gegegvens, kunt u links bovenaan een keuze maken voor het soort abonnement. Hier kunt u het abonnement upgraden. Na invoeren van uw keus klikt u onderaan de pagina op opslaan. Vervolgens krijgt u een email ter bevestiging.